Pi buni??

Uneori, şi pârţurile consolidează relaţiile

Raluca / June 12, 2015

Povesteam la o cafea cu nişte prieteni despre diverse dubioşenii auzite de pe la cupluri. Bine, dubioşenii pentru cei din afara relaţiei respective, evident, că în interior totul e drăguţ şi minunat, ca puii de urşi panda. Şi vorbesc aici chiar şi de treburile făcute la baie… 😀 Îhîm…

So, am auzit că un cuplu se întrece în … în… pârţuri. Aţi citit bine! Adică cei doi iubiţei se screm să scoată “produse” unice, memorabile, extrem de mirositoare şi îşi mai şi dau note pentru asta. Dar note de la 1 la 4, pe stil rusesc. 4 pentru cel mai “muncit” pârţ, cel mai îngrozitor, cel care omoară orice plantă sau altă vietate din cameră. He he, şi fac asta nu doar în camera în care dorm, ci în orice spaţiu public. Inclusiv la nunţi! WTF, o să ziceţi… da, aşa am zis şi eu… De aia îmi place să am mai mulţi prieteni din ăştia pe Facebook, decât în realitate.

Un alt cuplu care s-a mutat într-o casă mare mare cu două băi separate de un perete naşpa au decis să-l dărâme şi să facă o budă uriaşă cu două wc-uri. Asta pentru că dragostea e atât de mare încât vor să fie şi mai mult timp împreună, de dimineaţă până seara, fără pauze de orice fel. Şi mai mişto e că una dintre cele mai serioase certuri pe care le-au avut în relaţia lor de nu ştiu câţi ani s-a întâmplat chiar când stăteau pe budă şi se ocupau de treburile alea mai mari, mai importante… Na, atunci chiar îţi vine să te eliberezi de toate răutăţile pe care le ţii în tine 😀 Dar important este că au trecut peste! Acum stau şi mă gândesc că dacă nu discutau despre problemele lor fix în momentul ăla, cel mai probabil acum nu mai erau împreună. Vezi ce minuni face hârtia igienică??

Alţi oameni, tot aşa, s-au certat rău, dar rău de tot, când unul era pe budă chinuit şi altul în duş, iar când discuţia a escaladat, ea s-a ridicat cu pantalonii în vine să-şi apere drepturile şi obligaţiile cuvenite. Şi s-a uitat puţin la ea şi a zis că nu pare credibilă cu pantalonii până la genunchi şi au pus pauză la discuţii până după duş. Dar, vă zic, discuţia aia a fost dintre cele mai serioase petrecute între ei.

Daaa,  mai sunt o tonă de poveşti din astea, dar cele menţionate aici m-au marcat pe mine lately.

Eu ştiuuu că toţi iubiţeii adevăraţi au pasiuni din astea murdare, dar chiar să te lauzi şi în faţa altora cu ele? 😀

Chiar vă rog să îmi scrieţi ce aţi mai auzit pe la alţii, pentru că normal că pe ale voastre n-o să mi le spuneţi, nu?

Keep calm and fart rainbows! 

unicorns_fart_rainbows_by_sperlingsmaedchen-d6b1fon

 

 

Please follow and like us:
Tweet 7k