No comment

A murit Putin

Raluca / December 28, 2015

Luni, după Crăciun, a fost o zi tristă. A murit Putin Roborovski. Cu ocazia asta, m-am gândit la tot ce a făcut el pentru mine. M-a așteptat acasă în nopțile când nu era nimeni să mă aștepte, se juca cu mine în weekendurile în care nimeni nu mă întreba dacă ies pe afară, mă asculta și nu zicea nimic atunci când mă plângeam de toate cele. Putinel al meu…

Le mulțumesc mămicilor Oana, Ioana și Denise pentru cadoul minunat de ziua mea, în 2014. Eu nu eram acasă atunci. Dimineață la ora 7.00 mă sună Denise și-mi zice: “treci imediat acasă că ți-a evadat cadoul și eu trebuie să plec la muncă”. Zic, ce naiba să-mi evadeze? Nu mă gândeam decât la vreo reptilă ceva, or fi crescut monștri în patul meu cât am fost plecată??

No, bine, de ziua mea am zbughit-o acasă și am început să-mi caut cadoul. Numai că nu știam ce să caut. Cum arată, ce e, mă va mânca atunci când îl voi găsi?? Atunci mai bine nu-l mai caut. Denise mi-a zis că e un hamster și a plecat.

Hamster! Când am iubit eu vreodată hamsterii?? Când am zis eu vreodată că îmi doresc un hamster?? De ce am primit cadou așa ceva, îmi tot ziceam. Și am primit apoi explicația.

“Mai ții minte când ai terminat tura de noapte la B1 și ai plecat cu microbuzu de la redacție, i-a dus șoferul pe toți acasă, dar când a venit rândul tău, s-a întors să ia și tura de la 1? Și ai ajuns pe la 2 noaptea, abia. I-ai zis șoferului că nu te deranjează, și-așa nu te așteaptă nimeni acasă, nici măcar un hamster. Na… și am crezut că ți-ai dori un hamster”

De la ora 8 l-am căutat prin casa noastră plină cu de toate. L-am găsit pe la 2, ascuns sub un pat, dar l-am prins abia pe la 4 jumate.

Așa a ajuns Putin în viața mea. De ce l-am botezat așa? Pentru că pe vremea aia erau conflictele din Ucraina și eu scriam toate știrile cu Putin. Dar eu le ceream, cred că eram singurul fan al unicului om de pe planetă care călărește urși. Unde mai pui că are și ochi albaștri… 🙂

Și când fetele mele au găsit hamster specia Roborovski, cu rude în Mama Rusia, normal că mi-au pregătit idila. Și așa l-am primit pe Putin în viața mea și am învățat să iubesc hamsterii. De fapt, pe el și felul cum alerga după ucraineni pe rotița aia scârțâitoare… o drăgălășenie!

Au trecut luni bune în care Putin s-a făcut tot mai drăguț și mai iubibil, iar lumea a început să iubească acest nume. Astăzi s-a populat raiul cu un Putin. Altul nu știu ce șanse are.

L-am pierdut de două ori prin casă și de fiecare dată m-am folosit de o găleată ca să-l aduc înapoi.

Iartă-mă că n-am fost cea mai bună mamă și nu te-am lăsat să te duci la întâlniri romantice.

Cu bine, Putinel ronțăitor! 🙂

11161336_1561214420807787_8419067042731082526_n

Please follow and like us:
Tweet 7k