De-ale racului

Tembelioane cu artificii

Raluca / December 30, 2015

În liceu mă simțeam o exclusă, o tocilară, o ratată dacă nu mergeam la un party de Revelion.

La 3 ani de la absolvirea masterului, mă simt un om întreg la cap dacă nu dau cel puțin 170 de lei ca să mănânc un fel 1 și un fel 2 mediocru, să beau niște Pepsi și o șampanie ieftină, să ascult un fost concurent X Factor sau o trupă de cover-uri la un restaurant, doar ca să intru în noul an cu dreptul.

La câțiva ani după ce ți-ai încheiat socotelile cu acele vremuri, vezi că dacă nu faci Revelionul în pijamale, în pat, cu o cană mare de ciocolată caldă, ești cam fraierit. De ce? Pentru că dai o căruță de bani, doar ca să pari în rândul lumii. Să pari sociabil, să pari integrat și iubit. Dacă nu suntem chiaaaar așa, de ce să ne mințim pe bani mulți pentru câteva ore?

Revelionul e, cumva, o nuntă mai mică: dai mulți bani ca să primești distracție zero. Sorry, guys! 😀

Nu intră nimeni fericit în Anul Nou numai pentru că are costum Armani ori rochie nouă, sclipitoare, pantofi cui de fiță și taraf modern, dacă nu are un om important alături. Iar dacă nu ai, preferi să-l petreci cu cineva care chiar merită toată atenția ta: tu! Cu prietenii tăi apropiați, cu familia sau singur, în cel mai confortabil pulover pe care îl ai.

Mâine e Revelionul. Nu știu încă pe unde mă va prinde, dar știu sigur că nu voi scoate o avere din buzunar ca să mă simt bine în această noapte! 🙂

Să aveți un an valoros! Vă țuc!

new-years-eve-wallpaper

 

Please follow and like us:
Tweet 7k