Cum a fost la Robbie Fucking Williams (VIDEO)

“Buna sera Bucarestiiiiii… Fucking hell, I’m really famous here… Let me introduce myself – I’m Robbie Fucking Williams and for the next two hours your asses will be mine!”

Şi aşa a fost! Robbie a fost fucking amaaaaaziiiiiiiiiing!

Din fericire, eu nu am avut nevoie de o bere la acest concert, aşa că v-am scutit de încă 3 paragrafe în care v-aş fi povestit de proasta organizare şi cozile imense de la gheretele cu băuturi.

Daaaaaaaaar, Robbie Williams a fost genial, galactic, demenţial, fabulos, cel mai tare nebun pe care l-am ascultat şi văzut ever. Tot se declara uimit de cât de iubit este în România şi spunea că îi pare rău că n-a ajuns până acum.

Şi uitaţi ce a postat pe Twitter după concert:

robbie

Sursa: Twitter 

Nu mint când spun că a fost de departe cel mai tare concert de anul ăsta, din România, din toată viaţa mea… 🙂 Un show în care şi băieţii erau în extaz, deci de fete ce să mai vorbim…

Glume faine, chiloţi cu tigru, negrese mişto, piese de suflete (vreo 70.000 chiar), Bohemian Rapsody, Freedom, We will rock you, încă o piesă cântată cu tatăl lui pe scenă… ce mai, tot tacâmul!

Am fost atât de încântată, încât n-am mai apucat să-i întreb pe cei pe care îi cunoşteam dacă au dat bani pe bilet sau l-au primit pe moca, haha! Oricum ar fi fost, a fost ceva de neratat, clar!

Îi “dedic” acest concert surorii mele (deci cum ar veni pentru ea m-am dus la concert), care nu l-a văzut până acum pe Robbie şi care m-a obligat să-l ascult de prin clasa a V-a, când îşi făcea sute de CD-uri cu track-uri cu el, iar pe ale mele nu mai reuşeam să le găsesc 🙂