Fii alături de Robert!

Dacă ești blogger, trebuie să citești asta!  Pentru că e despre cineva din breasla ta.

Dacă nu ești blogger, trebuie să citești asta! Pentru că scriu despre un om din anturajul meu care are nevoie de ajutor.

E așa trist să scrii un apel de solidaritate pentru cineva pe care îl știi în viața reală…

În acest articol este vorba despre un prieten, fotograf, inginer, blogger dedicat, alergător talentat, un om optimist care nu-știu-cum a dat peste boala aia oribilă numită cancer. Nu mi-a venit să cred când am aflat. Cum? De ce? Dacă și el, care face sport și are grijă de el pățește așa ceva…

Pe Robert Cadar l-am cunoscut la conferințele lui Manafu, dar mult mai bine în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, anul trecut. Am râs, am povestit, mi-a mărturisit cum a început nebunia cu alergatul, mi-a zis ce planuri are pentru blogging și altele. L-am apreciat pentru tot ce face, pentru determinarea cu care muncește în fiecare zi și vrea mereu tot mai mult. Să atingă noi culmi, la propriu și la figurat.

Dacă până acum a susținut și a alergat pentru diverse cauze, acum viața a făcut ca alții să alerge pentru el. Ce viață cinică!

Aleargă, se implică în tot felul de acțiuni caritabile, plantează copaci, scrie pe două bloguri, are un job full time, își dedică timp iubitei… sincer, nu știu când le face pe toate. Mai nou, se duce și la tratament.

La sfârşitul lui 2016, Robert a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer (2% din populaţia lumii). Boala a evoluat agresiv, în linişte, fără simptome. Operaţia de extirpare a tumorii care i-a afectat maxilarul şi gâtul a durat 8 ore. Opt! Acum se reface și urmează partea cea mai grea: tratamentul lung și costisitor.

Există conturi deschise pentru el, precum și cauza deschisă pe platforma Sprijină.ro unde puteți dona bani de pe card sau printr-un sms. 

 

Vă rog să faceți un gest mic, dar de o mare însemnătate pentru el!

 

Cadar Robert Daniel – conturi deschise la BCR Codlea, Brașov

  • Cont LEI – RO20RNCB0054105268050001
  • Cont EUR – RO68RNCB0054105268050010
  • (Cod SWIFT: RNCBROBU)