Pi buni??

Se scumpesc cartelele la metrou. Atenție, bip bip!

Raluca / March 14, 2015

Cu siguranță ați auzit că din 28 martie se vor scumpi cartelele la metrou. Bine, numai vreo patru milioane de persoane vor fi afectate de această veste.

Tarifele pentru călătoria cu metroul vor fi majorate cu 16%-33%. Preţul unei cartele pentru două călătorii va ajunge la 5 lei, faţă de 4 lei cât este în prezent.

Cartela de 10 călătorii va crește de la  15 lei la 20 lei, iar pentru un abonament lunar nelimitat vom plăti 70 lei, faţă de 60 lei în prezent.

Preţul unui abonament săptămânal cu număr nelimitat de călătorii va creşte de la 20 lei la 25 lei, iar cel al unui abonament de o zi va fi majorat de la 6 lei la 8 lei.

Acestea fiind precizate, majoritatea locuitorilor din București a anunțat că va trece pe biciclete. N-ar fi minunat ca de fapt Metrorex, spaima călătorilor și Paștele Cailor pentru cei din Drumul Taberei, să transforme acest mic Paris într-un Stockholm, Berlin sau Viena? O, ba da!

Și dacă tot ne echipăm, să ne luăm biciclete speciale, ca în imaginea de mai jos. Să înaintăm altfel printre oameni și să lăsăm altfel de dâre. Pentru că am văzut, veninul naște numai gropi.

Pe unde ne plimbăm, deci? Cu cine bat eu drumul pân la muncă și scot limba la șoferi în fiecare dimineață pe două roți? 🙂

 

1622011_10152231834266253_1341269365_n

Please follow and like us:

10 thoughts on “Se scumpesc cartelele la metrou. Atenție, bip bip!

  1. depinde de traseul tau si intervalul orar pe care-l alegi…poate o sa vin si eu 😀 sa scot limba la tine 😀

        1. pfffoaa, abia aștept să am ocazia să povestesc cum a început cariera mea în radio. sau cum s-a sfârșit! :))

Comments are closed.