Și mai multe despre balul bobocilor de la Jurnalism…

Săptămâna asta am văzut vreo 10 postări pe bloguri, alte nu știu câte poze, comentarii, meme-uri, ce vreți și ce nu vreți despre balul de la FJSC.

Dragii mei, unu la mână, balul acela a fost pe 10 decembrie!!! Dacă vreți să vă luați de breasla viitorilor jurnaliști, măcar să vă luați la timp, nu după 3 ani, când poate deja studentele din filmare sunt la altă facultate. Ăsta nici fapt divers nu mai e…

Doi la mână: am fost acolo! Culmea, în calitate de cadru didactic. Și nu m-am speriat!!! Nici n-am văzut, nici n-am auzit perle capabile să miște Sistemul Solar mai încolo de la câtă prostie emanau. Ca să știți, 4 tineri care apar în celebrul clip despre cum „fuse și se duse” balul FJSC-ilor mi-au fost studenți pentru un semestru. Așadar, am petrecut câteva ore bune în preajma lor, iar la final pot să zic doar că nu pot să mă dau cu capul de pereți din cauza generației care vine. Sunt tineri cum eram și noi la 21 de ani,  cu aspirații mari, unele poate nerealiste, care au găsit în FJSC 15% din ce creadeau că vor găsi, tineri care nu și-au găsit locul, poate, și nici nu și-l vor găsi în următorii 8 ani și care spun fix aceleași baliverne pe care le ziceam și noi, doar că, ghinionul lor, UTV (sau Atomic, cine mai ține minte) avea cu ce umple spațiul de emisie atunci și nu trăgea 11 minute de 3 oameni să scoată ceva funny. Da, vorba aia, noi eram și mai proști la 20 de ani, dar nu stătea nicio televiziune la fundul nostru să facă bani pe seama noastră.

Trei la mână: acolo se petrecea un bal! Bal pentru care fetele s-au pregătit mult, adică muuuuult, dat fiind faptul că au început să vină abia pe la ora 23.00, când bloggerii și invitații speciali erau pe canapele cuminți încă de pe la 21.00. Normal că la un bal în Bellagio publicul a fost format din astfel de studenți și studente, aranjate, rujate, fardate, poate prea mult pentru vârsta lor. La balul meu, deși s-a ținut în Kristal Glam Club, recunosc că au cântat Șuie și nu aveai loc să arunci un ac. Dar de, vremurile se tabloidizează…

În fine, ideea e că fetele astea nu sunt atât de idioate precum par, și să fim serioși, când le prinzi la un bal, amețite, cu chef de caterincă, la ce te aștepți? Să îți recite din Platon? Să facă o analiză geo-politică a situației ruso-ucrainene și predicții economice a la Davos? Era un bal, iar ei au 21 de ani și atâta tot. Dar așa e, dacă s-a terminat povestea cu Izabella, tragem de ce putem, caterinca noastră nu are limite.

 

 

 

3 thoughts on “Și mai multe despre balul bobocilor de la Jurnalism…

  1. Pingback: Ce am cu FJSC |

Comments are closed.