Și voi produceți pagube când aveți o criză de râs?

Sâmbătă seara am fost pentru prima dată la Stand Up Comedy cu Mincu, Maria, Florin și Costel. Trebuie să vă spun cu mâna pe inima că a fost primul Stand Up la care am participat vreodată. În rest, m-am uitat și răsuitat (sau râsuitat) pe YouTube la clipulețe, am vorbit și râs live cu 2-3 comendianți, dar niciodată nu am fost la un spectacol oficial. Oare o fi din cauză că deja mi-ajung glumele mele ca să le mai aud și pe ale altora?

În fine, am fost și am râs cu toată pofta la Costel (de la Deko, da). La el am râs, la ceilalți am zâmbit și pufnit de vreo câteva ori, dar la Costel, efectiv băteam cu pumnul în masă pentru că nu mă mai puteam opri din râs.

Și fix despre asta vreau să vorbesc. De ce atunci când mori de râs, în loc să te ții de burtă sau nu știu, să fluturi mâinile în aer, să sari într-un picior, să te ții de frunte, de obraji, bați cât poți de tare în masă, perete, ușă, alt om, ce găsești la îndemână? Cel puțin eu așa fac. Doaaaaamne, și la cât de forțoasă sunt, rup masa aia în două…

Îmi amintesc că eram în clasa a XI-a și venise prietena mea de la Veneția cu un inel din piatră albastră de-o-seeee-biiiit. Am rugat-o să mi-l dea o secundă să-mi mângâi degețelele cu aer romantic și venețian, dar nu mai știu ce glumă mi-a zis ea că am început să pufnesc în râs (că așa mi-s eu mai veselă eu din fire), și am început să trântesc repetat palma dreaptă pe care se afla sublima bijuterie fix pe cimentul scărilor unde stăteam la povești de numa-numa. Prin urmare, am reușit eu să ruinez basmul venețian, crăpând albastrul azur al simbolului iubirii în 3 bucăți mari și urâte.

Dacă nu mi se mai părea totul atât de amuzant în viață, avea fata inel și acum. Dar ce să fac?… Fac și eu haz de necaz, necaz de haz, haz de haz de haz… ș.a.m.d.

Voi cum vă manifestați când vă apucă o scenă teribilă de râs? Ce bateți? Ce chinuiți? De ce?? 😀

Ah, și dacă tot vorbim de râs, să-mi lăsați un comentariu să știu la ce Stand Up-uri să mă mai duc, dar să iau și niște mănuși pufoase 😛

 

2 thoughts on “Și voi produceți pagube când aveți o criză de râs?

Comments are closed.