Pi buni??

Care e cea mai bună ofertă de telefon la abonament?

Raluca / November 4, 2016

Salut!

Dacă mă cunoști personal, o să te rog să faci un lucru foarte simplu în următorul minut: să ștergi toate numerele de telefon pe care le ai salvate în dreptul numelui meu.  😀 Da, ai citit bine!

De ce vreau asta?

Pe scurt, dat fiind faptul că sunt o persoană foarte dinamică și workaholică, să-i zicem, am schimbat muuulte numere de telefon de câțiva ani încoace. Sau pentru că mai mult funcționam cu telefonul de muncă, decât al meu personal, lumea a tot salvat 1,2,3 numere de-ale mele.

Daaar… e timpul să vă rog să faceți curat în agendă pentru că acum nu mai am niciunul. Mă rog, îl am doar pe cel de muncă (și am un job nou de câteva luni), dar personal nu mai am de hăt-hăt.

Intenționez să-mi iau un abonament nice, cu un telefon bun bun, să mă țină ani și mai buni.

Nu știu dacă aștept neapărat Black Friday sau Crăciunul, ideea este că pe finalul ăsta de an îmi voi lua un telefon nou cu număr nou, la abonament.

So… aștept păreri. Ce telefon și ce abonament să-mi fac? Vodafone sau Orange? Samsung sau iPhone? Do tell care e cea mai bună ofertă a momentului, după voi.

Promit să vă dau un sms de mulțumire după ce îl voi cumpăra. 🙂  Până atunci, mă găsiți pe Facebook. Oricum am început să comunic doar acolo de la un timp… 😛

 

Please follow and like us: