Cooltură

Ne vedem pe 2 octombrie la Webstock, cel mai important eveniment de social media din România

Raluca / August 10, 2015

Anul acesta cred că e anul premierelor. Printre evenimentele la care ajung pentru prima dată ca blogger acreditat se numără și Webstock, cel mai important eveniment de social media din România, ce va avea loc pe 2 octombrie la JW Marriott Grand Hotel.

Webstock va reuni atât bloggeri interesați de social media, cât și bloggeri specializați pe diverse domenii și, în același timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicații și proiecte web & mobile.

Pentru vorbitori la conferințe și subiecte, puteți veni chiar voi cu sugestii.

Totodată, s-a dat startul înscrierilor la Webstock Awards, competiția care aduce în prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate în ultimul an, în România. Categoriile anunțate în cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Pentru înscrieri, doritorii trebuie să acceseze linkul acesta: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

Anul acesta, s-a introdus și categoria “Online Personality of the Year” la care publicul va decide prin vot online acea persoana care a avut o prezență majoră în mediul online și social media din România, indiferent de domeniul din care face parte. Îi puteți încuraja pe cititori să propună personalități în link-ul urmator: http://goo.gl/forms/Yk8u3F31Dk

Nu uitați să urmăriți constant site-ul oficial, conturile de Facebook și de Twitter, hashtagul #webstockro și, desigur, pe subsemnatul. Webstock 2015 este un eveniment organizat de Evensys și de Vodafone România.