Zeci de motive de distracţie prin volei pentru cei mici (P)

Pe o aşa vreme frumoasă, nu vrei decât să fii pe plajă, cu o limonadă lângă şi o carte bună în mână. Iar copiii să joace volei aprope de tine. Daaar, pentru că de la vis la realitate e, totuşi, o cale lungă, iar tu stai cu cafeaua fierbinte pe birou, şi scrii proiecte de la 7 dimineaţa, îţi recomand să nu le spulberi visele celor mici şi chiar dacă stau şi ei ca tine cu ochii în tablete şi n-ai cu cine să îi laşi pe afară, să le dai ocazia să se relaxeze prin volei.

De asta vreau să îţi recomand un site pliiiin de tot felul de jocuri cu volei pentru copii: http://www.jocurivolei.ro/volei-jocuri.

Cei mici vor găsi jocuri în care pot alege să fie sportivi de performanţă, sau chiar iepuraşi, crabi, Moşi Crăciuni, majordomi, caracatiţe, pinguini, spartani, Spongebob, ursuleţi panda, veveriţe, dinozauri, volei cu exacavatoare, Duffy Duck, râme colorate, zebre care joacă volei pe plajă, volei în sala de sport sau, de ce nu, şi la Polul Nord. Poţi să ai în loc de minge – ouă, iar în loc de mâini, să arunci cu farfurii. Ce simpatic, nu?

Chiar şi celor mari le recomand o doză de joc, pentru că este absolut comic să vezi cum joacă nişte pinguini sau dinozauri volei. Ar putea chiar să te inspire, ce mai!  😀

Însă, adevărul adevărat este că eu am pierdut aproape toate jocurile. Da! Ruşinică mie! Mi-am dat seama că abilităţile mele de gamer sunt slabe rău, pun pariu că un copil de 5 ani poate fi campion mondial pe lângă mine. Dar nu mă dau bătută. La joculeţele cu volei cu capul aş putea adăuga chiar că la un moment dat aproape mă mângâiam pe creştet… Eh, dar cel puţin, dacă pierd toate meciurile, revin la jocurile acelea simpatice de îmbrăcat sportivele 😀 Le mai pun un echipament, un păr bălai, nişte ochelari fancy, tenişi coloraţi, şi gata! Mă simt superstilistul zilei 🙂 Recunosc că exerciţiile astea mi se par foarte necesare, să mai înveţi şi tu cum să te îmbraci, chiar şi pe plajă.

Gata, prea multă vorbă! Vă invit să vă jucaţi, cu copiii voştri sau singuri, şi să-mi spuneţi ce v-a plăcut de acolo! Şi ne vedem acuşi la campionat 😉