Pi buni??

Zoolander 2 – parodia parodiei şi absurdul absurdului, în haine de modă

Raluca / February 13, 2016

Zoolander 2 a fost pentru mine un maraton de “ia să văd pe cine mai recunosc” în acest film. Asta pentru că e lungmetrajul cu cele mai multe vedete pe cm pătrat (asta din câte îmi mai amintesc eu).

Duckface-ul este laitmotivul acestui film care începe în forţă cu Justin Bieber ucis de zeci de gloanţe. După mine, cea mai naturală şi bună replică din film a fost “Cine nu l-ar omorî pe Bieber??”, ca să rămân tot pe subiectul ăsta.

Un film cu multă modă (cea mai excentrică pe care v-aţi imaginat-o vreodată), mulţi designeri, muuuulte vedete (Justin Bieber, Lenny Kravitz, Sting, Ariana Grande, Macaulay Culkin, Demi Lovato, Katy Perry, Mădălina Ghenea), multă reclamă.

Zoolander 2 e parodia parodiei. Un film absurd, dar plin de picanterii grele datorită numelor importante care au acceptat să le joace.   

Oh, Sting, cum ai putut să faci asta??? – Deci uitaţi-vă la film ca să vedeţi ce a putut face Sting!!!

 

Interesant e faptul că el apare la 15 ani de la lansarea primei părţi. Şi mai interesant este că filmul a fost anunţat într-un mod cât se poate de original. Ben Stiller şi Owen Wilson, în rolurile lui Zoolander şi Hansel, au apărut pe neaşteptate pe podiumurile unei prezentări de modă din Paris. Asta da strategie faină de marketing!

Derek (Ben Stiller) și Hansel (Owen Wilson) trăiesc vieți izolate și separate, departe de restul lumii, când primesc o invitație să apară într-un eveniment de modă la Roma şi nu rezistă tentației de a reveni la gloria lor de odinioară.

Numai căăă… moda s-a schimbat în cei 10 ani cât au dispărut ei din peisaj. Atunci realizează că doar ei au puterea să o salveze. Dacă au reuşit sau nu aflaţi dacă mergeţi la cinema, vă luaţi popcornul în braţe şi număraţi vedetele de pe ecran la film.

Zoolander 2 rulează în cinematografe din 12 februarie şi e adus în România de RO Image.

 

 

 

Please follow and like us: